Pokemon Wish
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

~ The New Beginning... ~

IndeksIndeks  Przeniesiony w czasie - Gra Wojasa Empty  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Przeniesiony w czasie - Gra Wojasa

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Ajana
Admin
Ajana

Liczba postów : 12

Przeniesiony w czasie - Gra Wojasa Empty
PisanieTemat: Przeniesiony w czasie - Gra Wojasa   Przeniesiony w czasie - Gra Wojasa EmptyNie 20 Wrz 2015, 16:21

Historia:

Siedzieliście we trójkę nad jeziorem. Pokemony twoje i Alice nadal odpoczywały w Centrum Pokemon po walce. Nierównej walce, można by rzec. No trudno. Alice zostawiła swoje buty na brzegu i weszła po kolana do wody. Alexis spojrzała na ciebie i po chwili wahania podeszła bliżej.
- Nic się nie zmieniła - powiedziała. Nie brzmiała jak ta sama Alexis którą poznałeś. W głosie nie miała tej charakterystycznej dla dla siebie maniery ani pewności. Było za to dość sporo ciepła. Czyżby druga twarz dziewczyny? Może warto zwrócić na jej zachowanie więcej uwagi? Alice najwyraźniej również stęskniła się za swoją przyjaciółką. W jednej chwili pojawiła się przy was, a w drugiej już Alexis została energicznym ruchem wciągnięta do wody. Początkowo blondynka nie wyglądała na zbyt chętną do zabaw w jeziorze. Wyskoczyła z wody jak oparzona. Jednak gdy została ochlapana, posłała przyjaciółce figlarne spojrzenie, zdjęła buty i wbiegając pchnęła Alice głębiej do wody. Dziewczyny przez chwilę bawiły się we dwójkę, jednak przypomniały sobie o twojej obecności gdy przez przypadek ochlapały cię wodą. Wyrok zapadł. Alice chwyciła cię obiema rękami za nadgarstek i pociągnęła do wody. Rozbawienie na jej twarzy nie było dla ciebie niczym dziwnym, lecz radosny uśmiech Alexis był miłą odmianą. Czy masz serce odmówić jej tej chwili odprężenia? A może to nie czas na takie zabawy?
Powrót do góry Go down
Wojas021

Wojas021

Liczba postów : 41

PisanieTemat: Re: Przeniesiony w czasie - Gra Wojasa   Przeniesiony w czasie - Gra Wojasa EmptyPon 21 Wrz 2015, 16:21

A już myślałem, że uda mi się cichaczem wymknąć i ukryć gdzieś w bezpiecznym miejscu, by tego uniknąć. Jednak nici z moich planów. W sumie to faktycznie dobrze byłoby się nieco rozerwać. Zrzuciłem co mniej potrzebne ubrania i wkroczyłem do wody zanurzając się w niej całkowicie starałem się zlokalizować którąś z dziewczyn, a gdy tylko to zrobiłem podpłynąłem bliżej i chwytając ją za jedną, bądź dwie z jej kończyn zacząłem ciągnąć nieco dalej na głębszą wodę. Zobaczymy czy potrafią pływać skoro są takie cwane. Gdy już mi się udało wynurzam się na powierzchnię, aby zaczerpnąć nieco tlenu i ochlapuję wodą drugą z dziewczyn. Faktycznie niezła to zabawa i bardzo odprężająca. Następnie podpłynąłem nieco bliżej brzegu o który to się oparłem spoglądając na Alice i Alexis. Faktycznie były w doskonałym nastroju, a zwłaszcza pierwsza osoba jaką spotkałem w tym czasie. Do tej pory nie znałem jej z tej strony, ale i przecież nie miałem ku temu zbyt wiele okazji, aby ją poznać. Może nie jest wcale taka oschła i bez żadnych uczuć jakby się mogło wydawać?

Trzeba się na nowo w to wkręcić Sad
Powrót do góry Go down
Ajana
Admin
Ajana

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Przeniesiony w czasie - Gra Wojasa   Przeniesiony w czasie - Gra Wojasa EmptyWto 22 Wrz 2015, 18:35

Ucieczka nie okazała się taka łatwa. Jednak wciągnięcie Alexis na głębszą wodę już tak. W pierwszej chwili udawała złość i oburzenie. Typowe. W końcu jednak zaczęła się śmiać.
- Pożałujesz! - wykrzyknęła ochlapując cię. Alice błyskawicznie podłapała jej pomysł. Przez chwilę byłeś sam na nie dwie. Ale jak wiadomo, kobiety lubią ze sobą rywalizować. Mimo, że to tylko krzywdzący stereotyp, wkrótce dwie dziewczyny zwróciły się przeciwko sobie. Dobry moment na taktyczny odwrót. Wykorzystałeś sytuację żeby się oddalić. Mogłeś teraz swobodnie je obserwować. Alice była od początku bardzo otwarta i żywiołowa, a przy tym taka wesoła i pewna siebie. A Alexis? Czy naprawdę była taka oschła? Może tylko taką udawała, będąc zupełnie inną osobą?
- Czy to wy oddawaliście swoje pokemony chwilę temu? - rozmyślania przerwała ci siostra Joy, która pojawiła się nad tobą jakby znikąd. Czy naprawdę tyle czasu minęło odkąd ostatnio byliście sprawdzić jak się miewają? - Czują się dobrze i możecie je już odebrać.
Dziewczyny najwyraźniej również spostrzegły siostrę Joy. Alice praktycznie wystrzeliła z jeziora w waszą stronę. Alexis, która została wyraźnie w tyle tylko przewróciła oczami z rozbawieniem.
- Pokemony czują się lepiej? - rzuciła do pielęgniarki białowłosa dziewczyna.
- Tak, możecie je już odebrać - powtórzyła Joy z serdecznym uśmiechem na ustach. Skąd te kobiety biorą tyle ciepła i cierpliwości?
- Cudownie! - Alice błyskawicznie ruszyła w stronę budynku. Fizyka pozostawała nieugięta, jej ubrania nadal były mokre. Dziewczyna jednak zadawała się tym nie przejmować. Co innego Alexis. Jej mina wyrażała nieukrywany dyskomfort. Jej również nie było dane uchronić ubrań przed wodą. Alice zatrzymała się i spojrzała w waszym kierunku. - Idziecie?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Przeniesiony w czasie - Gra Wojasa   Przeniesiony w czasie - Gra Wojasa Empty

Powrót do góry Go down

Przeniesiony w czasie - Gra Wojasa
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon Wish :: Strefa PBF :: Mistrzowie Rozgrywek :: MG Ajana-
Skocz do: